koeriersdienst venlo en grubbenvorst

JW Transport


 

De Lijndrijver 1


5971DP Grubbenvorst NL+31  77 366 21 00


+31 6 18 12 93 91


info@jwtransport.nl

Marc Wolters

meer dan 10 jaar ervaring in de koeriers logistiek.

Lees meer..

JW Transport voor Venlo eo.


JW Transport voor brede inzetbaarheid.

Typerend voor JW Transport is de flexibele last-minute beschikbaarheid en geografische netwerkdekking. Tevens is JW Transport breed inzetbaar (FMCG; breekbare goederen; pallets; machine reserveonderdelen; bloemen- en decoratiehandel; groenten en fruit (AFG); electronica; kunsthandel; staal, machine- en reserveonderdelen; pharma; voedingsconcentraten, deelladingen; pallets; tijdladingen).

Het transportmaterieel is modern en in veiligheid is geïnvesteerd door middel van camera bewaking. 


Slimme logistieke netwerkconstructies uit dokteren.

Marc Wolters  heeft meer dan 10 jaar ervaring en hij wordt gemotiveerd door continue in expres-versnelling onderweg te mogen zijn en slimme logistieke netwerkconstructies uit te dokteren.


Transporteren, een vak van vertrouwen, flexibele houding en duidelijke communicatie.

Het feit dat Marc naast zijn moedertaal Nederlands ook Engels en vloeiend Duits spreekt is 'nice to have' en 'sehr Entbehrenswert'. Belangrijker is dat klanten altijd terugkomen naar JW Transport. Waarom? Omdat Marc zich realiseert dat transporteren een vak van vertrouwen, flexibele houding en duidelijke communicatie is. Om professionaliteit te waarborgen dient dit laatste uiteraard wederzijds te zijn. 


Liefde voor het transportvak.

Klanten kiezen voor JW Transport voor Venlo en omstreken, omdat de kneepjes en échte liefde voor het koeriersvak niet uit een logistiek boekje te leren is.