JW Transport


 

De Lijndrijver 1


5971DP Grubbenvorst NL+31  77 366 21 00


+31 6 18 12 93 91


info@jwtransport.nl

Marc Wolters, 20 jaar ervaring in transport.


Marc Wolters heeft 20 jaar ervaring in transport. Hij kent de gevoeligheden van velerlei goederen, de hoge verwachtingen van industriële klanten en de grensoverschrijdende handels- en douane regels- en gewoonten. Om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden onderhoudt Marc als chauffeur ook de klantencontacten.


Marc is zijn carrière gestart als productieleider in een metaalverwerkingsbedrijf. Het plannen en het met precisie uitvoeren van opdrachten voor (overheid- en industriële) klanten is zijn DNA.


Vervolgens was Marc zelfstandige ondernemer van een groente- en fruit groothandel. Hier is zijn sterke betrokkenheid voor logistiek in een internationale omgeving ontstaan.


Sinds 2002 is Marc actief in de transport wereld. Als medewerker voor een koeriersdienst wegtransport en luchttransport; sinds september 2014 als eigenaar van JW Transport voor Venlo en omgeving.


Marc wordt gemotiveerd door continue in expres-versnelling onderweg te mogen zijn, slimme logistieke netwerkconstructies uit te dokteren om - tot slot - het CMR-document aan een glimlachende klant aan de overkant van een grens te overhandigen.